Erzurum'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Erzurum\'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Bingöl'e gitmek için yola çıkan ailenin aracı Erzurum'un Çat ilçesinde şarampole devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden çocuk ise Çat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

24.06.2023 12:55

Bayram tatili için Bingöl'e giderken Erzurum'un Çat ilçesinde şarampole devrilen araçtaki aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Trabzon'dan bayram tatili için Bingöl'e doğru seyir halindeki Emrullah Ayral yönetimindeki 61 EH 760 plakalı cip, Parmaksız Mahallesi mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine, jandarma, 112 Acil Sağlık ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Şarampole devrilen araçta baba Emrullah, anne Neriman ve çocukları Mert Ayral yaralandı, diğer çocukları Yiğit Ayral ise hayatını kaybetti.

Şarampole devrilen ve sıkıştıkları araçtan ekiplerce çıkarılan yaralılar ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere sevk edildi. Hayatını kaybeden Yiğit Ayral ise Çat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement