Erzurum'da Mustafa Ceceli Konseri Trafiği Durdurdu - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Mustafa Ceceli Konseri Trafiği Durdurdu

Erzurum\'da Mustafa Ceceli Konseri Trafiği Durdurdu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Kış Festivali, Mustafa Ceceli'nin konseri ile sona erdi.

15.12.2014 13:06  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Kış Festivali (Winterfest 2014), Mustafa Ceceli'nin konseri ile sona erdi.

Palandöken Kayak Merkezindeki Xanadu Snow White Otelin pistinde düzenlenen konseri yaklaşık 20 bin kişi izledi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 7 dereceye düştüğü gecede konseri izlemek için halk Palandöken'e akın edince trafik tıkandı. Kent merkezinden Palandöken'e çıkan 3 kilometrelik yolun çift şeridine otomobiller park etti. Tek şeritten ulaşım güçlükle yapılırken trafik polisleri de zor anlar yaşadı. Trafiğin durması, ağırlaşması yüzünden çoğu vatandaş yürüyerek Palandöken'deki konser alanına ulaştı. Bazı vatandaşlar konser alanının etrafında tenekelerde yakılan ateşin başında ısındı. Konser öncesi festival nedeniyle düzenlenen kayak ve buz sporları yarışlarında dereceye giren sporculara Vali Ahmet Altıparmak, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk madalya verdi.

Daha sonra sahneye çıkan Mustafa Ceceli, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Soğuk hava nedeniyle sahneye sıkı giyinerek çıkan Ceceli'nin konseri yaklaşık 2 saat sürdü. Konser sonunda havai fişek gösterisi yapıldı.

Festivale gösterilen ilgiden ötürü halka teşekkür eden Büyükşehir belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Sekmen, "Kentin gelişimi ile birlikte kültür, sanat, spor ve sosyal faaliyetlerede ağırlık vereceğiz. Etkinliklerimiz her ay devam edecek" dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Mustafa Ceceli Konseri Trafiği Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement