Esenler'de Türkü Dolu Gece - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Türkü Dolu Gece

Esenler\'de Türkü Dolu Gece

Esenler’de Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Necdet Kaya, Esenlerlilere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı.

07.07.2014 14:06

Esenler'de Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Necdet Kaya, Esenlerlilere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Programlar kapsamında Dörtyol Meydanı yine renkli görüntülere sahne oldu. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da meydanı dolduran binlerce Esenlerli'yi yalnız bırakmadı. Ramazan'ın 9. gününde düzenlenen programa Başkan Göksu'nun yanı sıra; AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile Gençlik Kolları Başkanı Erdal Başak ve bazı Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, pandomim sanatçısı Mehmet Selin Sağdıç'ın sergilediği gösteriyle devam etti. Sağdıç, "Kömür İzi" adlı gösterisinde Soma'da hayatını kaybeden 301 maden işçisini anlattı. Gösteri, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

"RAMAZAN ARINMAK DEMEKTİR"

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Ramazan arınmak, paylaşmak demektir. Bugünler çok kıymetli günlerdir. Bunu iyi bilmek zorundayız" dedi. Göksu, "Esenler Belediyesi olarak her bir sokağımızın Ramazan'ı bütün hücreleriyle hissetmesi için şehrin her bir sokağında iftarlar ve etkinlikler düzenliyoruz" diye konuştu.

Göksu konuşmasının sonunda, rahatsızlığı sebebiyle gecede sahne alamayan sanatçı Murat Göğebakan için Allah'tan acil şifalar diledi ve meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte sevilen sanatçı için dua etti.

AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da, programda "Esenler'de Ramazan bir marka haline geldi. Bugün Ramazan programı denince akla Esenler geliyor" şeklinde konuştu.

TÜRKÜ DOLU GECE

Gecenin sonunda Türk halk müziğinin genç sesi Necdet Kaya, seslendirdiği türkülerle dinleyenlere yer yer duygusal, yer yer de eğlenceli dakikalar yaşattı. Kaya, sanatçı büyüğü Murat Göğebakan'a sahneden geçmiş olsun dileklerini iletti. Esenlerlilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı, meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. 'Uzun İnce Bir Yoldayım' ve 'Yeşil Ördek' gibi sevilen türküleri seslendiren sanatçı, sahne performansıyla da göz doldurdu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenler'de Türkü Dolu Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement