Eşine Ulaşamayan Damat Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Eşine Ulaşamayan Damat Dehşet Saçtı

Eşine Ulaşamayan Damat Dehşet Saçtı

Çorum'da boşanmak isteyen eşine ulaşamayan şahıs tartıştığı kayınvalidesini ve kayınpederine kurşun yağdırdı.

04.04.2014 20:38  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da 27 yaşındaki Eren Bozkurt, tartıştığı kayınvalidesi 52 yaşındaki Mercan Şahan ile kayınpederi 54 yaşındaki Muharrem Şahan'a kurşun yağdırdı. Kayınvalidesi hayatını kaybederken kayınpederi de ağır  yaralandı.

EŞİNİN AİLESİ İLE TARTIŞTI

Olay, merkeze bağlı Acıpınar Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Eren Bozkurt, kendisinden boşanmak isteyen ve evi terk eden eşine gün boyu ulaşmaya çalıştı. Bozkurt, eşine ulaşamayayınca kayınpederi ve kayınvalidesinin evine gidip, tartışmaya başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Bozkurt, üzerinde  taşıdığı  tabancasıyla kayınvalidesi Mercan Şahan ile kayınpederi Muharrem Şahan'a kurşun yağdırıp evden ayrıldı.  Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine sağlık ekibi köye gidip yaralılara müdahale etti.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Yapılan kontrolde Mercan Şahan olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Muharrem Şahan ise ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

OTOPSİ YAPILACAK

Mercan Şahan'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü. Cenaze daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

JANDARMA İZ PEŞİNDE

Cinayetten sonra kaçan Eren Bozkurt'un yakalanması için Jandarma ekipleri çalışma başlattı. Aranan Bozkurt'un eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. Evi terk eden ve boşanmak isteyen eşinin 5 ay önce Çorum Merkez Bahçelievler Karakolu'na gidip şikayette bulunduğu, bunun üzerine mahkeme tarafından kocasına genç kadına yaklaşmama kararı verdiği öğrenildi.

Eren Bozkurt'un tehditlerinin devam etmesi nedeniyle genç kadının yaklaşık 5 gün önce kadın sığınma evine yerleştiği ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşine Ulaşamayan Damat Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement