ESK Genel Müdürü Bingöl Kombinasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

ESK Genel Müdürü Bingöl Kombinasını Ziyaret Etti

ESK Genel Müdürü Bingöl Kombinasını Ziyaret Etti

Genel Müdür İsmail Kemaloğlu beraberindeki heyette bulunan İnsan Kaynakları Yönetim Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Kalkan, İmalat Daire Başkanı Osman UZUN, Piyasa Takip, İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü Mediha Üstün Bingöl Et Kombinasında incelemelerde bulundu.

02.07.2013 13:18  Güncelleme: 13:19

Genel Müdür ve beraberindeki heyet kombinanın işletme binası, kesim ve parçalama salonu, depolar, sosyal tesisler, satış mağazası ve diğer birimlerde incelemelerde bulundu. Bingöl Kombina müdürlüğünde yapılan bakım, onarım ve modernizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Sayın KEMALOĞLU, kombinanın faaliyetleri ve işleyişi hakkında Bingöl Kombina Müdürü Uzman Veteriner Hekim Önder ALPTEKİN'den bilgi aldı.

Öğle yemeğinde personel ile bir araya gelen Genel Müdürümüz, personelin görüş ve önerilerini dinledi. Genel Müdürümüz personele hitaben yaptığı konuşmada; "Kurumumuzun ismi Et ve Süt Kurumu olarak değişti; logo ve kurumsal kimlik çalışmalarımız devam ettiği için tabelaları henüz değiştirmedik. Mesele zaten tabela değiştirmek değil. Kurum olarak piyasada hakem rolünü üstlenecek bir sistem içerisinde eti değil canlı hayvanı yöneteceğiz. Et ve Süt Kurumu'na yakışacak modern bir yapı ile ülkemize hizmet edeceğiz. Ülkemiz ve dünya hayvancılık sektörünü yakından takip edeceğiz. Bilgiye hakim olacağız, bulunduğumuz yerde etkili olacağız.

Bu süreçte oldukça yoğun bir çalışma içerisine girdik. Bizler bu yoğunlukta yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Çünkü bizler yaptığımız işi seviyoruz. Sizlerden de aynı şekilde bir çalışma bekliyorum. Asla bu iş beni aşar diye düşünmeyin. Bir aile gibi çalışmalıyız; çünkü yaptığımız iş bir ekip işidir ve hepimiz bu ekibin değerli birer üyeleriyiz. Her türlü öneriye açığız, Kurumumuzu daha ileriye götürmeye yönelik her türlü düşünceye açığız. Özveri ile çalışarak birlikte çok işler başarıp Kurumumuzu daha iyi yerlere getireceğiz. " dedi.

Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sedat ILDIZ, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Doğan KOÇ, Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ali KAYSADU ve besici Mehmet GOLGİYAS ile bölge hayvancılığı hakkında görüş ve önerilerini dinleyen Sayın KEMALOĞLU, görüşmelerin ardından Bingöl Karlıova ilçesi Şerafettin Dağında bulunan meralarda incelemelerde bulundu. Merada koyun sürülerini otlatan çobanlarla ve sürü sahipleriyle görüşen KEMALOĞLU, onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Ankara'dan gelen bir heyeti uzak bir merada görmekten memnuniyetlerini belirten üreticiler, hayvancılığın artması için Et ve Süt Kurumu olarak piyasada aktif bir rol almalarını istediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESK Genel Müdürü Bingöl Kombinasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement