Eskam'la İş Sahibi Oldular - Son Dakika
Güncel

Eskam'la İş Sahibi Oldular

Eskam\'la İş Sahibi Oldular

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi’ne başvuran 20 Esenlerli, Bağcılar Medipol Hastanesi’nde iş imkanı buldu.

02.07.2014 17:49

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi'ne başvuran 20 Esenlerli, Bağcılar Medipol Hastanesi'nde iş imkanı buldu.

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), Esenler'de iş arayan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Son olarak iş aradığı için ESKAM'a başvuran 20 Esenlerli vatandaş, Bağcılar Medipol Hastanesi'nde çalışma imkanı buldu. 15'i kadın, 5'i erkekten oluşan vatandaşlar, temizlik personeli olarak önümüzdeki günlerde Bağcılar Medipol Hastanesi'nde çalışacak.

ESKAM, bugüne kadar Medipol Hastaneleri'nde çalışmak üzere yardımcı sağlık personelinden veri giriş elemanına ve hosteslere kadar 100'e yakın kişiyi işe yerleştirdi. ESKAM, Esenler'deki Medipol Hastanesi'ne de önümüzdeki aylarda işçi istihdam edecek.

"İŞ TAKİBİNİZİ YAPACAĞIZ"

ESKAM Bölge Sorumlusu Suat Kaya, yeni işleri için gerekli evraklardan, nasıl bir özveriyle çalışmaları gerektiğine kadar vatandaşları bilgilendirdi. Kaya, "Biz her zaman sizin iş takibinizi yapacağız. Karşılıklı birbirimizi temsil ediyoruz, bu yüzden asla mahcup duruma düşmemeliyiz" dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya ve ESKAM çalışanlarına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Filiz Özdemir, "Eskiden işe girmek için bir dayımız olsun diye bekliyorduk. Şimdi bizim dayımız, başkanımız. İlk maaşımızla kendilerini de ziyaret edip hediyemizi vermek istiyoruz. Allah ondan ve ekibinden razı olsun" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskam'la İş Sahibi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement