Eski Eşine Tecavüz Eden Sanığa 15 Yıl 10 Ay Hapis - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eski Eşine Tecavüz Eden Sanığa 15 Yıl 10 Ay Hapis

19.12.2017 13:18

Eskişehir'de boşandığı karısına bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan sanık 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir'de boşandığı karısına bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan sanık 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık Deniz Ö. (39), davacı eski eşi L.Ö. (38) ile avukatları hazır bulundu.

Son savunması istenilen sanık Deniz Ö, suçsuz olduğunu öne sürerek, "Eşim beni iki yıl boyunca dövdü ama ben hiçbir şey yapmadım. Ailemi ve çocuklarımı çok seviyorum. Hiçbir suçum yok. Beraatimi istiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Deniz Ö'ye 15 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

Kararın ardından tekrar cezaevine götürülen Deniz Ö, 2 çocuklarının annesi eski eşine, "Vazgeç bir tanem ne olur. Çocuklarımız için lütfen." diye seslendi.

Ekim ayında evine gittiği eski karısına bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan Deniz Ö, tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Eşine Tecavüz Eden Sanığa 15 Yıl 10 Ay Hapis - Son Dakika


Advertisement