Eski Futbolcu 'Kel Yakup' Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Eski Futbolcu 'Kel Yakup' Öldürüldü

Eski Futbolcu \'Kel Yakup\' Öldürüldü

Sarıyer'in eski futbolcularından Yakup Kaptan, ağabeyinin karıştığı kavgayı ayırayım derken canından oldu.

19.08.2012 14:52  Güncelleme: 15:26

Bir dönem Türkiye 1. Ligi olarak oynanan Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Sarıyer'in eski futbolcularından Yakup Kaptan, ağabeyi Süleyman Kaptan'ın karıştığı kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak öldürüldü.

Eski futbolcu ve Sarıyer'in bir dönem başkanlığını da yapan Yakup Kaptan öldürüldü. Olay dün gece Sarıyer Hamamı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sarıyer'in eski futbolcularından "Kel Yakup" olarak bilinen Yakup Kaptan ağabeyi Süleyman Kaptan'ın karıştığı kavgayı ayırmak için araya girdi. Ancak kavgayı ayırmak isterken aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı.

62 yaşındaki Kaptan olay yerinde hayatını kaybetti. Kaptan'ın ağabeyi Süleyman Kaptan'da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaptan, Sarıyer spor kulubünde futbolculuk, teknik direktörlük, yöneticililik ve son olarak sportif direktörlük yapmıştı.

ÜLGEN: EN YAKIN DOSTUMU KAYBETTİM

Sarıyer'in eski gol kralı ve spor yazarı Hayri Ülgen ise, Yakup Kaptan'ın ölümünü duyduğunda inanamadığını belirterek, "Türk futbolu çok önemli bir değerini kaybetti. Duyduğumda inanamadım, ama malesef gerçek. Çok acı bir durum." dedi.

Yakup Kaptan'ın takım arkadaşı oduğunu ve çok iyi bir insan olduğunu belirten Ülgen, "Suçlular cezası çekmeli ama bu Yakup Kaptan gibi bir insanı geri getirmez. İnsanlar çıldırmış olmalı. Adam öldürmek bu kadar kolay mı? Sarıyer çok önemli bir değerini kaybetti. Türk futbolunun ve Sarıyerlilerin başı sağolsun." diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Futbolcu 'Kel Yakup' Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement