Eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın yardımcılarından Hamid Bekai'nin tutuklandığı bildirildi.
İran Yargı Sözcüsü Gulam Hüseyin Muhsini Ejei, yaptığı açıklamada, eski cumhurbaşkanı yardımcısı Hamid Bekai'nin bugün tutuklandığını açıkladı.
Bekai'nin hangi nedenle tutuklandığı konusunda bilgi vermeyen Ejei, "Şu aşamada konuya ilişkin ayrıntı veremeyeceklerini" ifade etti.
İran'da daha önce de Ahmedinejad'ın birinci yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi, yolsuzluk suçlamalarıyla yargılanmış ve ocak ayında 5 yıl hapis ile para cezasına çarptırılmıştı. Yürütmeden sorumlu eski cumhurbaşkanı yardımcısı Bekai de Ahmedinejad'ın cumhurbaşkanlığı görevinin sona ermesinin ardından tutuklanan ikinci yardımcısı oldu.
Son Dakika › Güncel › Eski İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın Yardımcısı Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.