Eski Manken Yaşar Alptekin; Hayatımın 42 Yılını Gömdüm - Son Dakika
Güncel

Eski Manken Yaşar Alptekin; Hayatımın 42 Yılını Gömdüm

Eski Manken Yaşar Alptekin; Hayatımın 42 Yılını Gömdüm

Bir dönem podyumların aranan mankeniyken mesleğini bırakıp hacca giden 50 yaşındaki Yaşar Alptekin, hayatının 8 yıl öncesine kadar geçen 42 yılını gömdüğünü söyledi.

27.02.2012 11:21

Bir dönem podyumların aranan mankeniyken mesleğini bırakıp hacca giden 50 yaşındaki Yaşar Alptekin, hayatının 8 yıl öncesine kadar geçen 42 yılını gömdüğünü söyledi. Alptekin, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nin Küçücek Mahallesi'nde katıldığı Tasavvuf Musikisi Kültürünü Tanıtma Yaşatma Sosyal Yardım Derneği'nde yaptığı konuşmada, "42 yıl zehir zemberek geçti. Ben o karanlık yıllarımı Allah'ın izniyle gömdüm, kendime yeni bir sayfa açtım. Bu sayfayı 8 yıl önce açtığım için ben 8 yaşındayım" dedi.

Kısa adı TEKDER olan, Akyazı'da bulunan Tasavvuf Musikisi Kültürünü Tanıtma Yaşatma Sosyal Yardım Derneği'nin sema gösterisine katılan eski manken Yaşar Alptekin, şunları söyledi:

"Ama gerçek hayattaki yaşım 8. Neden 8 diye soranlara, şu cevabı vermek zorundayım. Hayatımın 42 yılı zehir zemberek geçti. Ben o karanlık yıllarımı Allah'ın izniyle gömdüm. Kendime yeni bir sayfa açtım. Bu sayfayı da 8 yıl önce açtığım için ben 8 yaşındayım."

'SADECE KİMLİKLE MÜSLÜMAN OLUNMAZ'

Konuşmasını "Ben müslümanım. Neye göre? Kimliğe göre. Ama değilmiş. Sadece kimlikle müslümanlık olsaydı, cennet cehennem de belki olmazdı" diye sürdüren Alptekin, namazın önemine vurgu yaptı. - Sakarya/ Akyazı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Manken Yaşar Alptekin; Hayatımın 42 Yılını Gömdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement