Eskişehir'de Polis, 2 Kişiyi Bıçakla Öldüren 2 Şüpheliyi Arıyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Polis, 2 Kişiyi Bıçakla Öldüren 2 Şüpheliyi Arıyor

Eskişehir\'de Polis, 2 Kişiyi Bıçakla Öldüren 2 Şüpheliyi Arıyor

Eskişehir'de polis, araç aynasına çarpma yüzünden çıkan tartışmada Selami Sarı ile arkadaşı Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürüp kaçan kimliği belirsiz 2 kişiyi arıyor.

26.01.2015 14:40  Güncelleme: 15:03

Eskişehir'de polis, araç aynasına çarpma yüzünden çıkan tartışmada 47 yaşındaki Selami Sarı ile arkadaşı 36 yaşındaki Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürüp kaçan kimliği belirsiz 2 kişiyi arıyor.

Olay dün saat 21.30 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre kimliği belirsiz 2 kişi yürürken, elektrikçi dükkanı sahibi Yalçın Çalışkan'ın park ettiği minibüsün aynasına eliyle çarptı. Yalçın Çalışkan ve yanında bulunan kaynakçılık işiyle uğraşan arkadaşı Selami Sarı ile aracın aynasına çarpan kimliği belirsiz 2 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 şüpheli, Selami Sarı ile Yalçın Çalışkan'ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

Ağır yaralanan evli 2 çocuk babası Selami Sarı ile evli 1 çocuk babası Yalçın Çalışkan yakındaki bir kahveye girerek yardım istedi. Göğsünün 2 yerinden bıçaklanan Yalçın Çalışkan, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne götürülürken yolda öldü. Karnından tek bıçak darbesiyle yaralanan Selami Sarı ise başka bir ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Polisler, olaydan sonra yaya olarak kaçan biri takım elbiseli ve kravatlı 2 kişiyi yakalamak için çevredeki işyerleri ve kurumların güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Polis, 2 Kişiyi Bıçakla Öldüren 2 Şüpheliyi Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement