Eskişehir Tepebaşı'nda Nurdan Şen evinde ölü bulundu, soruşturma başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehir Tepebaşı'nda Nurdan Şen evinde ölü bulundu, soruşturma başlatıldı

Eskişehir Tepebaşı\'nda Nurdan Şen evinde ölü bulundu, soruşturma başlatıldı

Eskişehir Tepebaşı'nda annesi ve kardeşleriyle yaşayan Nurdan Şen, kız kardeşi tarafından yatağında hareketsiz bulundu. Sağlık ekipleri Şen'in öldüğünü belirledi; ölüm şüpheli görüldüğü için soruşturma başlatıldı, cenazesi otopsiye gönderildi.

ESKİŞEHİR'de Nurdan Şen (58), annesi ve kardeşleriyle birlikte oturduğu evinde ölü bulundu.

Tepebaşı ilçesine bağlı Güllük Mahallesi Sakarya-2 Caddesi'nde 7 katlı binanın ikinci katında annesi ve 2 kardeşiyle oturan Nurdan Şen, kız kardeşi tarafından yatağında hareketsiz yatarken bulundu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Şen'in cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Nurdan Şen'in ölümünün şüpheli görülmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Şen'in ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Tepebaşı'nda Nurdan Şen evinde ölü bulundu, soruşturma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement