Eskişehir Uyuşturucu Satıcıları Adliyeye Sevk Oldu - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Uyuşturucu Satıcıları Adliyeye Sevk Oldu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 44 şüpheli adliyeye sevk edildi.

20.07.2017 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 44 şüpheli adliyeye sevk edildi.Geçen Salı günü Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak, darbe girişiminde bulunan askerler tarafından İstanbul'da şehit olan Eskişehirli Fatih Dalgıç'ın isminin verildiği 'Şehit Fatih Dalgıç Operasyonu' düzenlenmişti. Eskişehir merkezli 4 ilde saat 05.30 sıralarında eş zamanlı düzenlenen operasyonda 43 ayrı ev narkotik köpekleri tarafından aranmıştı. Şarhöyük, Fevziçakmak ve Zafer Mahalleleri'nde düzenlenen operasyonda 750 polis görev almış ve kapısı açılmayan evler özel harekat polisleri tarafından kırılarak açılmıştı.

İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'in Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait polis helikopteri ile havadan yönettiği operasyonda 44 kişi gözaltına alınmış ve operasyonda 3 tabanca, 5 pompalı tüfek, 11 kilo esrar, 20 gram kokoin, bin 100 uyuşturucu özelliği bulunan hap, 500 gram skunk ve bir miktar da sentetik uyuşturucu bonzai ele geçirilmişti. Bugün Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından helikopterden alınan görüntüler basın mensupları ile paylaşıldı. Gözaltına alınan 44 sanık geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Eskişehir Uyuşturucu Satıcıları Adliyeye Sevk Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Uyuşturucu Satıcıları Adliyeye Sevk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement