Esma Er'den Tomurcuk Vakfı Zihinsel Engelli Gençlerine Destek Konseri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Esma Er'den Tomurcuk Vakfı Zihinsel Engelli Gençlerine Destek Konseri

Esma Er\'den Tomurcuk Vakfı Zihinsel Engelli Gençlerine Destek Konseri

Sanatçı Esma Er, Tomurcuk Vakfı Gençlerine destek olmak için; "Tomurcuklara Şarkılar – a piece of music" adlı konser ile sanatseverler ile buluşacak.

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin ve Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi katkıları ile Sanatçı Esma Er; seçkin bir repertuarından oluşan "TOMURCUKLARA ŞARKILAR/ a piece of music" isimli konserini; Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Kardelen-1 salonunda verecekler.

Sanatçı; 15 Aralık 2013 Pazar günü saat 20:00'de gerçekleşecek konserin bilet satışlarından elde edilecek geliri, zihinsel engelli çocuklara destek veren TOMURCUK VAKFI'na bağışlayacaktır.

Sanatçı Esma Er; geçtiğimiz günlerde Tomurcuk Vakfı'nı da ziyarete gelerek; Tomurcuk Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgi edinmiş. Tomurcuk Vakfı Gençleri ile güzel bir gün geçirmişti.

Sanatçı Esma Er; tüm müzikseverleri bu anlamlı konserde, Tomurcuk Vakfı'na destek olmaya davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esma Er'den Tomurcuk Vakfı Zihinsel Engelli Gençlerine Destek Konseri - Son Dakika


Advertisement