Seyyar Satıcıyı Kovan Manavla Esnaflar Kavga Etti - Son Dakika
Güncel

Seyyar Satıcıyı Kovan Manavla Esnaflar Kavga Etti

Seyyar Satıcıyı Kovan Manavla Esnaflar Kavga Etti

Adana'da dükkanının önündeki seyyar satıcıyı kovan manava çevredeki esnaflar "açgözlülük yapma" diye tepki gösterince manav ve esnaflar arasında kavga çıktı.

07.07.2015 14:06  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir grup esnaf, cadde üzerinden geçen seyyar satıcıya saldıran manav 49 yaşındaki Eşref Gül'ü 'Açgözlülük yapma' diyerek dövdü.

SEYYAR SATICIYI KOVDU

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyuva Mahallesi'nde manav yapan Eşref Gül, kendisi gibi sebze meyve satan seyyar satıcı 17 yaşındaki D.M.'nin yolunu kesip, "Buradan geçme, git meyveni, sebzeni başka yerde sat. Ben vergi veriyorum, kira ödüyorum, sen vergisiz para kazanıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

ESNAFLAR "AÇGÖZLÜLÜK YAPMA" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Gül'ün daha önce de aynı gerekçe ile seyyar satıcıları taciz ettiğini ileri süren çevredeki esnaf, genci manavın elinden kurtardı. Ardından esnaf ile 'Açgözlülük yapma' diye tepki gösterdikleri manav arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken kavgaya çok sayıda polis ekibi müdahale etti. Güçlükle ayrılan kavgada manav Eşref Gül'ün sağ kulağında yırtılma meydana geldi.

"BEN VERGİ VERİYORUM O VERMİYOR"

Mahalle sakinlerinin kendisine saldırdığını söyleyen Eşref Gül, "Ben vergi veriyorum, seyyar satıcıları getirip benim işyerimin önünde satış yaptırıyorlar. Sırf ben kızıp buradan gideyim diye rahatsız ediyorlar. Hepsinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Esnaftan şikayetçi olan Eşref Gül, ifade için Beşocak Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seyyar Satıcıyı Kovan Manavla Esnaflar Kavga Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • derin türk: ne haklı nuri , 30 tl damga vergisi veriyor sadece çok iyi biliyorum. adamın geçmişinde de sabıkları dolu şimdi mi aklı başına gelmiş devlet için vergi ödüyor devlete neler yapmış bi bak öle konuş gereksiz adamın teki böle adamlar iflah olmaz hainlik var çünkü içinde... 0 1 Yanıtla
  • nuri: Adam haklı yasal tepkisi dogal 1 0 Yanıtla
  • kozan manavları: kozan seyyar satıcılar manavlardan daha çok satış yapıyorlar vergileri olmadıgı için birde gidip tarladan alıyorlar adaletsizlik var 0 0 Yanıtla
  • kozan seyyar satıcılar manavlardan daha çok satış : kozan 0 0 Yanıtla
  • kozan : esnafın yasal hakkımı varki zabıta esnaf için vergi esnaf için seyyarsatıcı kıralın oglu vur esnafa vur esnafa 0 0 Yanıtla
  • Seyyar tayyar: Aaa yone aa da naaa 0 0 Yanıtla

Advertisement