
Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Hatice Çil'in evinden iki kamyon çöp çıktı. Komşularının koku şikayeti üzerine kadının evindeki çöpler toplandı.
Demirtaş Mahallesi Okul Sokak'taki iki katlı evde otıran Hatice Çil, yıllardan beri sokakta bulduğu çöpleri evinde toplamaya başladı. Ancak evdeki çöplerin kokusu komşuları rahatsız edince Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne haber verildi. Harekete geçen ekipler, zabıta ve polis eşliğinde eve geldi. Yaşlı kadın, ilk önce itiraz etse de bir süre sonra ikna oldu ve evdeki çöplerin alınmasına izin verdi.
5 kişilik belediye ekibi, bahçede biriken çöpleri temizlemek için saatlerce çalıştı. Kardeşleriyle birlikte yaşayan, ancak onları yitirince yalnız kalan kadın, evdeki traktörün römorkunu bile çöplerle doldurdu. Bazı tenekelere yağmur sularını dolduran Çil, tenekelerin alınmasını istemedi.
Yapılan temizlik sonucunda evden iki kamyon çöp çıktı. Belediye ekipleri, evdeki ve bahçedeki çöpleri topladıktan sonra ilaçlama yaptı. - Bursa/ Osmangazi
Son Dakika › Güncel › Evden İki Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?