Eve Düşen Yıldırım Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Eve Düşen Yıldırım Korkuttu

Eve Düşen Yıldırım Korkuttu

Bodrum'da büyük bir gürültüyle eve düşen yıldırım, terasta ve balkonda hasara yol açtı.

11.04.2016 18:23

Bodrum'da büyük bir gürültüyle eve düşen yıldırım, terasta ve balkonda hasara yol açtı. Uyurken gürültüye uyanan ev sahibi çift, korkulu anlar yaşadı.

Kısa süreli etkili olan gök gürültülü sağanak yağışın etkili olduğu Bodrum'da, Bitez Mahallesi Gündönümü Sitesi'nde yaşayan Serpil Doğan ve İsmail Doğan çiftinin evine saat 06.30 sıralarında yıldırım düştü. Elektrik hattı ve elektrikli cihazlar zarar gördü. Yıldırım ayrıca, evin balkon ve teras duvarında küçük çaplı yıkıma neden oldu. Terastaki uydu alıcının bağlantılısı ve kablolarının da parçalanıp savruldu. Yandaki konutta da uydu alıcı ve bazı elektronik cihazlarının arızalandığı belirtildi.

Emekli Matbaacı İsmail Doğan, "Uyuyordum. Bir anda gümbürtü, patlamayla aydınlanma oldu. Yataktan havalandığımı fark ettim. Beni zıplattı. Çatıyı uçurdu dedim. Baktım öyle bir şey yoktu ama suratıma vuran neydi diye baktığımda prizden fırlayan parçalar vurmuş. Dışarı çıkıp baktığımda yıldırım düştüğünü anladım. Elektrik sistemi çöktü" dedi. Serpil Doğan ise çok korktuklarını belirtti.

Evlerine elektrikçi çağırıp tamirata başlayan Doğan çiftine, komşuları geçmiş olsun dileklerini iletti.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eve Düşen Yıldırım Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement