"Evlilik Planlayıcısı" Le Bouquet Marıage İle Hayaller Gerçek Oluyor - Son Dakika
Güncel

"Evlilik Planlayıcısı" Le Bouquet Marıage İle Hayaller Gerçek Oluyor

"Evlilik Planlayıcısı" Le Bouquet Marıage İle Hayaller Gerçek Oluyor

Le Bouquet Mariage, dünyada yaygın olan ancak ülkemizde önemi yeni fark edilen "Evlilik Planlayıcısı" olarak hizmet sunuyor.

12.04.2011 13:14

Gelinlikten mekana, şekerden davetiyeye, makyajdan fotoğrafa uzanan geniş bir yelpazede profesyonel destek veren şirket, çiftlerin hayallerini uluslararası standartlarda hayata geçiriyor.

Evlilik, keyifli ve heyecanlı olduğu kadar her ayrıntısının çok iyi planlanması gereken uzun ve zorlu bir süreç. Dünyadaki uygulamaya baktığımızda, çiftler bu süreci sorunsuz yaşamak için profesyonel hizmet alıyorlar. Profesyonel şirketler, iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle zamanı kısıtlı olanlara, evlilik kararından itibaren destek olarak her isteklerine cevap veriyor.

Günümüzde çiftlerin düğünlerini trendler doğrultusunda yapması ve beklentilerin artmasıyla birlikte tüm organizasyonu uzmanına bırakma anlayışı, Türkiye'de de giderek yaygınlaşıyor. Özellikle detaylara önem veren kadınların yoğun çalışma hayatı nedeniyle hazırlıklarla yeterince ilgilenememesi bu konuda profesyonellere duyulan ihtiyacı artırıyor. Evlenecek çiftler hayallerini gerçekleştirirken zamandan ve maliyetten de tasarruf etmek istiyorlar. Sadece mekan seçimi ile süslemesinden ibaret hizmet veren şirketler beklentileri karşılamada yetersiz kalıyor. "Evlilik planlayıcısı" kavramının ülkemizdeki öncülerinden olan Le Bouquet Mariage ise uzun yıllara dayanan deneyimi ile çiftlere tüm evlilik sürecini kapsayan yaratıcı çözümler sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Evlilik Planlayıcısı' Le Bouquet Marıage İle Hayaller Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement