Eyüp Sabri Tuncer Collezione Mağazalarında - Son Dakika
Güncel

Eyüp Sabri Tuncer Collezione Mağazalarında

Eyüp Sabri Tuncer Collezione Mağazalarında

Eyüp Sabri Tuncer kalitesi, Perfume Jewels kozmetik ürün setleriyle Collezione mağazalarında!

07.11.2012 15:10

Baştanbaşa yenilenen ürün çeşitleriyle dünya trendlerinden esinlenen Perfume Jewels şimdi Collezione mağazalarında! Duş jeli, vücut losyonu, vücut spreyi ve parfümden oluşan Perfume Jewels kişisel bakım ürün serisi, erkek ve kadınlar için birbirinden güzel seçenekleriyle, önce İstanbul, Ankara ve Eskişehir'deki Collezione mağazalarında satışa sunuluyor. Ardından yurt genelindeki mağazalardan bu özel ürünleri satın almak mümkün olabilecek.

İlk olarak Taksim Odakule, Taksim İstiklal, İstanbul Forum AVM, Eskişehir İstiklal ve Ankara Ankamall mağazalarında satışa sunulacak olan Perfume Jewels ürün serisi daha sonra ülke genelindeki mağazalarda müşterilere sunulacak. Ürünler www.collezione.com adresinde de tutkunları ile buluşacak. Aynı zamanda www.perfumejewels.com adresinden de tüm ürün serisine ulaşmak mümkün.

Collezione mağazalarında Perfume Jewels 4'lü set 59,90 TL, 100 ml Eau de Parfum 40 TL, 250 ml Body Splash 15 TL, 236 ml Body Lotion 7,5 TL ve 215 ml Shower Gel 7,5 TL satış fiyatı ile kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Kadın ürün çeşitleri:

Perfume Jewels Set Try 2 Love

Perfume Jewels Set Silky Touch

Perfume Jewels Set By Chance

Perfume Jewels Set Euphony

Perfume Jewels Set Cutie Pie

Erkek ürün çeşitleri:

Perfume Jewels Set Hero

Perfume Jewels Set Wild Ideas

Perfume Jewels Kozmetik Ürün Serisi

Perfume Jewels Body Splash

Perfume Jewels Vücut Spreyini, duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanılabilir ve hoş kokulu, taze, nemlenmiş bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Perfume Jewels Cleansing Gel

Perfume Jewels Duş Jeli, cildinizi kurutmadan, doğal dengesini bozmadan derinlemesine temizler ve nemlendirir.

Perfume Jewels Body Lotion

Perfume Jewels Vücut Losyonu cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek mükemmel bir bakım uygular. Yüksek nemlendiricili ve cildi besleyici vitamin içeriği ile tüm vücudunuza uzun süreli satensi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his kazandırır. Sodium PCA, E Vitamini içeriğiyle de hücreleri korur, onarır ve güçlendirir.

Perfume Jewels Eau de Parfum

Perfume Jewels Eau de Parfum ise birbirinden cazip esanslar ve kışkırtıcı aromalarla duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanıldığında taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Perfume Jewels ürün serisinden en etkili sonucu almak için, duş jelinin ardından temiz cildinize vücut spreyi, vücut losyonu ve parfümü bir set olarak kullanmanız öneriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüp Sabri Tuncer Collezione Mağazalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement