Fatih Caddesi'ni Karış Karış Gezdi - Son Dakika
Güncel

Fatih Caddesi'ni Karış Karış Gezdi

Fatih Caddesi\'ni Karış Karış Gezdi

Koç, eski esnaf arkadaşlarından destek istedi.

26.11.2013 10:38

CHP Çayırova Belediye başkan adayı Timur Koç, uzun yıllar esnaflık yaptığı Yenimahalle fatih caddesinin altını üstüne getirdi. Koç, uğramadığı esnaf, destek istemediği kimse bırakmadı.

Çayırova'nın kurucu Belediye başkanı ve Belediye Başkan adayı Timur Koç, bir gününü bile boş geçirmiyor. Mahalleri mesken tutan koç, bu kez belediye başkanı olmadan önce çok uzun yıllar esnaflık yaptığı ve büyük tarafik çilesi yaşayan Fatih Caddesine adeta çıkarma yaptı. Koç'a ilçe başkanı Rasim Meriç ile eski ilçe başkanları Oruç Gökbulak ve Veysel Suludere ile başta CHP'nin önde gelen kadın politikacılarından Emine Özcan ile tüm belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

FATİH PROJESİ GELİYOR

Her esnafı ziyaret eden, çoğunu tanıdığı kişilerle sohbet eden, yeni esnaflarla da tanışan Koç, fırsat buldukça onlara kendi projelerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Özellikle önümüzdeki günlerde açıklayacağı "fatih projesi" ile bu caddenin sorunlarının çözüleceğini ifade eden Koç'a esnaf dostlarının ilgisi büyük oldu.

Koç, esnaflara, belediyenin kurucusu olarak, kaynaklarıyla birlikte çok sayda dönüşüm projesi hazırladıklarını, kendisini yakından tanıdıklarını, fırsat verilmesi durumunda Çayırova'yı ülkenin sayılı kentleri haline getireceğini anlatması keyifli sohbetlere yol açtı. Koç, esnafların bazı isteklerini de not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatih Caddesi'ni Karış Karış Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement