MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kimdir? - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kimdir?

MHP\'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kimdir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı'nın Fatih Çetinkaya olduğunu açıkladı. Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Fatih Çetinkaya kimdir?

14.12.2018 10:45  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde 'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı açıklandı. Daha önce Bozhüyük Beldesi Belediye Başkanı olan Fatih Çetinkaya 31 Mart seçimlerinde Afyon ili için aday gösterildi. İşte Fatih Çetinkaya hakkında merak edilenler…

FATİH ÇETİNKAYA KİMDİR?

Fatih Çetinkaya 1979 yılında dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, üniversite öğrenimini Eskişehir'de aldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Çetinkaya'nın babası işçi, annesi ev hanımıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

 <a class='keyword-sd' href='/mhp/' title='MHP'>MHP</a>'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kimdir?

DAHA ÖNCE DE BAŞKANLIK YAPTI

Fatih Çetinkaya, 29 yaşında 2009 yerel seçimlerinde MHP'den Bozhüyük Belediye Başkanı olarak seçilerek Türkiye'nin en genç belediye başkanları arasında yer aldı.

ÇEŞİTLİ KONULARDA MAKALELERİ VAR

Çetinkaya'nın, kırsal ve yerel kalkınma projeleri, sosyo-ekonomik planlar, yerel yönetimlerin sorunları ve çözümleri konularında çeşitli dergi, gazete ve haber sitelerinde makaleleri bulunmaktadır.

## 11493563 #### 11535065 ##

Son Dakika Güncel MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement