Fatih Erbakan, İsrail'le Ticaret Protestosu Nedeniyle Tutuklanan Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Fatih Erbakan, İsrail'le Ticaret Protestosu Nedeniyle Tutuklanan Gençlerle Buluştu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında İsrail'e ticaretin durdurulması için eylem yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan gençlerle görüştü ve haklı mücadelelerinde onlara destek verdi.

(ANKARA) - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'İsrail'le ticaret' protestosu nedeniyle tutuklanıp serbest bırakılan gençlerle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında İsrail'e ticaretin tamamen durdurulması için eylem yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan ve ardından serbest bırakılan gençlerle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleşen görüşmenin ardından Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail'le ticareti protesto eden ve bu nedenle haksız yere günlerce tutuklu kalan genç kardeşlerimizle İstanbul İl Başkanlığımız'da bir araya geldik. Zulme karşı onurlu duruşlarından dolayı kendilerini tebrik ediyor, haklı mücadelelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA