Fatih'te Bir Kişinin Polislerce Darp Edildiği İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih'te Bir Kişinin Polislerce Darp Edildiği İddiası

21.06.2012 09:41

İstanbul Valiliği, Fatih'te bir vatandaşın polislerce darp edilmesi olayına karıştıkları tespit edilen 2 polis memurunun daha açığa alındığını bildirdi.

İstanbul Valiliği, Fatih'te bir vatandaşın polislerce darp edilmesi olayına karıştıkları tespit edilen 2 polis memurunun daha açığa alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, 19 Haziran gece yarısından sonra ilçede bir vatandaş ile kontrol denetim görevini yürüten emniyet ekibi görevlileri arasında çıkan tartışma sonucunda meydana gelen olayla ilgili olarak, 5 emniyet görevlisinin açığa alındığı ve haklarında soruşturma başlatıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Yapılan inceleme neticesinde söz konusu olaya karıştıkları tespit edilen 2 polis memuru daha açığa alınmış ve soruşturmaya dahil edilmiştir" denildi.

Muhabir: Sultan Çoğalan/ Nurhan Çorlu

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih'te Bir Kişinin Polislerce Darp Edildiği İddiası - Son Dakika


Advertisement