Fatma Öcalan: Hastayım Konuşamayacağım - Son Dakika
Güncel

Fatma Öcalan: Hastayım Konuşamayacağım

Fatma Öcalan: Hastayım Konuşamayacağım

İmralı Adasında ömür boyu hapis cezasına mahkum olan Abdullah Öcalan'ı ziyarete giden kız kardeşi Fatma Öcalan görüşmenin ardından Gemlik Jandarma Komutanlığına döndü.

08.09.2014 20:43  Güncelleme: 00:37

Hastayım KONUŞAMAYACAĞIM

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına mahkum olan Abdullah Öcalan'ı ziyarete giden kız kardeşi Fatma Öcalan görüşmenin ardından akşam saat 19.40 sıralarında Gemlik Jandarma Komutanlığı'na döndü. Buradaki kontrollerin ardından daha önce yürümekte zorlanan Fatma Öcalan'ı getiren araç, Jandarma Komutanlığı'nın içine alındı. Yaklaşık 10 dakikalık işlemin ardından Fatma Öcalan, çıkışta aracın kapısını aralayarak, basın mensuplarına "Hastayım konuşamayacağım" diyerek ayrıldı.

İmralı'daki görüşmenin ardından aynı cezaevinde kalan Şeyhmuz Poyraz'ın kardeşi Felek Cızlaşmak, Cumali Karsu'nun kardeşi Pervin Oduncu da farklı bir minibüsle Gemlik'ten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatma Öcalan: Hastayım Konuşamayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • omer faruk: Nasil bir cesaretle bunu soyleyebilirler. Pkk nin bu ulkeye verdigi zarar cok buyuk. En buyuk zararida kurtler gordu. Bu adami bu hukumet birakursa I kadar sehitin ahini alir 0 0 Yanıtla

Advertisement