Festival Yayıncılığına Yeni Bir Soluk  - Son Dakika
Güncel

Festival Yayıncılığına Yeni Bir Soluk

Festival Yayıncılığına Yeni Bir Soluk 

Roskilde Festivali'nden öne çıkan performanslar, Lollapalooza ve Austin City Limits Festivali'nden ise canlı yayınlar sanatçıların özel röportajlarıyla Red Bull TV'den yayınlanacak.

26.06.2018 10:35  Güncelleme: 10:34

Dünyanın önemli müzik festivallerinden yaptığı canlı yayınlar ve özel röportajlara festival yayıncılığına yeni bir soluk getiren Red Bull TV'nin bu yazki programında Danimarka'da düzenlenen Roskilde, Chicago'da düzenlenen Lollapalooza ve de Austin'de düzenlenen Austin City Limits Festivali yer alıyor.

ROSKILDE FESTIVAL, Roskilde, 4-7 Temmuz

Kopenhag'a 30 km mesafede düzenlenen Roskilde, 1970'li yıllardan bu yana gerçekleşiyor ve Kuzey Avrupa'nın en kapsamlı müzik festivali olarak göze çarpıyor. Gorillaz, Bruno Mars ve David Bryne gibi müzik efsanelerine ev sahipliği yapacak festival genç yeteneklere de yer veriyor.

LOLLAPALOOZA, Chicago, 2-5 Ağustos

İlk kez 1991 yılında Perry Farrell tarafından organize edilen Lollapalooza, modern festival deneyiminin ilk öncülerinden. Lollapalooza, birçok müzik tarzını kucaklayan, benzersiz bir kimyaya sahip olmasıyla biliniyor. Bu yıl Arctic Monkeys, Bruno Mars ve Jack White ile ana sahnesini dolduran festival 4 günde tam 184 müzisyen ve gruba ev sahipliği yapıyor.

AUSTIN CITY LIMITS MUSIC FESTIVAL, Austin, 5-7 Ekim

Canlı müzik adına dünyanın merkezi niteliğinde bir kentte gerçekleşen festivalde, 8 sahnede 130'dan fazla müzisyen ve grubu ağırlanacak. Metallica, Paul McCartney ve Odesza gibi farklı dallarda müzik duayeni grup ve müzisyeni barındıran açık hava müzik şöleni Austin City Limits Music Festival'de 'müziğin' sınırları zorlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Festival Yayıncılığına Yeni Bir Soluk  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement