Fethiye Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması

"Saygıdeğer Fethiyeliler bizden sıkılmadıysa, bir 5 yıl daha onlara hizmet etmemizi hiç kimse engelleyemez. Yeter ki saygıdeğer Fethiyeliler bu anlamda irade buyursunlar"

11.10.2013 20:22

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Saygıdeğer Fethiyeliler bizden sıkılmadıysa, bir 5 yıl daha onlara hizmet etmemizi hiç kimse engelleyemez. Yeter ki saygıdeğer Fethiyeliler bu anlamda irade buyursunlar" dedi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde belediye bandosu konser verdi. Daha sonra ise Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan "Müdürler Toplantısı" isimli skeç sahnelendi.

Başkan Saatcı ve belediyede görevli müdürlerin canlandırıldığı skeçten sonra konuşan Başkan Saatcı, "İhraç mihraç her şey toz toprak içindeyken böyle bir rahatlamaya ihtiyacımız vardı. Bu keyfi bize yaşatan arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

15 yıllık belediye başkanlığı görevinde ne yaptılarsa hep birlikte yaptıklarını kaydeden Saatcı, şöyle devam etti:

"Saygıdeğer Fethiyeliler bizden sıkılmadıysa, bir 5 yıl daha onlara hizmet etmemizi hiç kimse engelleyemez. Yeter ki saygıdeğer Fethiyeliler bu anlamda irade buyursunlar. Biz sizlerle birlikte onlara hizmet etmeye hazırız. Sizlerle bir çatı altında olmaktan, sizlerle çalışıyor olmaktan, sizlerin yaptığını hizmet verdiğimiz kesimle paylaşmaktan büyük haz alıyorum. Bu hazzı sizler bize yaşatıyorsunuz."

"9 gün ciddi bir süre, hepimiz kafamızı sıfırlayacağız. Duyduğunuz, işittiğiniz dedikodulara hiçbir şekilde inanmayın. Tek gerçek vardır; Mevlam neylerse güzel eyler" diyen Saatcı, niyeti hayırlı olanın akibetinin de hayırlı olacağını söyledi.

Daha sonra belediye personeliyle tek tek bayramlaşan Başkan Saatcı, gazetecilerin "Türkçe ve Kürtçe sözcükler kullanılarak hazırlanan bayram ilanıyla ilgili" sorusuna, "Bayramdan sonra her şeyi açıklayacağız" yanıtını verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fethiye Belediye Başkanı Saatcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement