Fethiye Belediyesi, Kaldırım İhlallerine Karşı Cezai İşlem Uyguluyor - Son Dakika
Güncel

Fethiye Belediyesi, Kaldırım İhlallerine Karşı Cezai İşlem Uyguluyor

Fethiye Belediyesi, Kaldırım İhlallerine Karşı Cezai İşlem Uyguluyor

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına ve meydanlara park eden araçları toplayarak cezai işlem uyguladı. Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, scooter kullanıcılarına, araçlarını cep otoparklarına park etmeleri konusunda uyarıda bulundu ve amaçlarının yayaların geçiş hakkını korumak olduğunu belirtti.

22.06.2023 11:52

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına ve meydanlara park eden araçları toplayarak cezai işlem uyguladı.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, son zamanlarda özellikle kaldırımların işgal edilmesi nedeniyle böyle bir uygulamaya gittiklerini belirterek, özellikle elektrikli scooter kullanan vatandaşlardan bu araçları gelişi güzel park etmemelerini istedi. Bağlan, scooter kullanıcılarına, araçlarını cep otoparklarına park edebileceklerini hatırlattı. Denetimlerin bundan sonra da süreceğini belirten Bağlan, amaçlarının yayaların geçiş hakkını korumak olduğunu söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Fethiye Belediyesi, Kaldırım İhlallerine Karşı Cezai İşlem Uyguluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement