Fethiye İkiz Damatlara İkiz Gelin İkiz Damatlara İkiz Gelin - Son Dakika
Güncel

Fethiye İkiz Damatlara İkiz Gelin İkiz Damatlara İkiz Gelin

Fethiye İkiz Damatlara İkiz Gelin İkiz Damatlara İkiz Gelin

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ikiz 28 yaşındaki Recep ve Halil Çınar kardeşler, 5 yıl önce pazarda görüp aşık oldukları kendileri gibi ikiz 22 yaşındaki Elvan ve Emel Oran ile dünya evine girdi.

01.10.2012 18:09

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ikiz 28 yaşındaki Recep ve Halil Çınar kardeşler, 5 yıl önce pazarda görüp aşık oldukları kendileri gibi ikiz 22 yaşındaki Elvan ve Emel Oran ile dünya evine girdi.

Davullu zurnalı düğünde birbirlerine tıpa tıp benzeyen gelinlerle damatları yan yana gören davetliler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Çayköy'de oto elektrik işiyle uğraşan ikiz kardeşler Recep ve Halil Çınar, Fethiye'nin Karadere Beldesi'nde oturan ikizler Elvan ve Emel Oran ile dünya evine girdi. İkizlerin davullu zurnalı düğünü, Fethiye'de Karadere İlkokulu'nun bahçesinde yapıldı. İkizlerin düğününe yaklaşık 4 bin davetli katıldı. Recep Çınar ve Emel Oran ile Halil Çınar ve Elvan Oran çiftlerini pistte davetliler biran olsun yalnız bırakmadı. Düğün alanında yer bulamayan davetliler ilginç düğünü çevredeki evlerin çatısından izledi. Düğünde ikiz damatlar Recep ve Halil Çınar'ın mutlulukları yüzüne yansırken, damatlar oynarken kendilerin geçti.

'BÜYÜSÜNLER DİYE BEKLEDİK'

İkiz damatlardan Recep Çınar, Elvan ve Emel Oran'ı Kınık Beldesi'nde 5 yıl önce gittikleri pazarda gördüklerini söyledi. Evlenmek için 5 yıl beklediklerini kaydeden Çınar, O zaman yaşları küçüktü. Büyüsünler diye bekledik. Görücü usulü ile istettik. 2 yıl nişanlı kaldık. Bugün ise çok mutluyuz dedi.

Halil Çınar ise ikiz kardeşiyle bacanak olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, Elvan'a pazarda görüp aşık olmuştum. Eşlerimizi gayet iyi tanıyabiliyoruz. Başkaları ilk bakışta ikiz oldukları için karıştırabilir. Ama biz hemen ayırt ediyoruz diye konuştu.

'ÇOK NADİR GERÇEKLEŞEBİLECEK BİR OLAY'

Dünyada çok nadir karşılaşılabilecek bir olayı yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten ikiz damatların babası Ramazan Çınar ise İkiz evlatlarımıza ikiz gelin beklentim vardı. Nitekim bu arzumuz gerçekleşti. Dünyada çok nadir olabilecek bu düğünde benden mutlusu yok. Ben gelinlerimin ismini bazen karıştırıyorum. Oğlanlarıma sordum. Onlar hemen ayırt edebiliyorlarmış dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye İkiz Damatlara İkiz Gelin İkiz Damatlara İkiz Gelin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement