Fethiyespor Bandırmaspor'u Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor Bandırmaspor'u Bekliyor

Fethiyespor Bandırmaspor\'u Bekliyor

Hafta sonunda kendi evinde Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Fethiyespor'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

23.12.2011 21:34  Güncelleme: 21:36

TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 15.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Fethiye spor 2011 yılının son maçında Lider Bandırmaspor'u ağırlayacak. Fethiyespor 20 puanla 7.sırada yer alırken Bandırmaspor ise 28 puanla zirvede bulunuyor.

Hafta başında Teknik Direktör Levent Numanoğlu ve ekibinin görevden ayrılmasıyla birlikte Fethiyespor'da teknik heyet arayışı devam ederken, takımı bu önemli maça Altyapı Teknik Direktörü Fevzi Sevinç ile yardımcıları Enver Ataçocuğu ve Bahtiyar Baranlıoğlu hazırlıyorlar. Bugün kupa maçında oynayan oyuncular spor salonunda çalışırken, yedek oyuncular ise çalışmalarını sahada yaptılar.

25 Aralık Pazar günü Fethiye Şehir Stadında oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak olan maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Erdoğan Özkaya yönetecek. Özkaya'nın yardımcılıklarını Tekirdağ bölgesinden Taner Demir ile İstanbul Bölgesinden Vedat Demir yapacak. Maçın 4.hakemi ise İstanbul bölgesinden Salim Şanlıer olacak.

Öte yandan Fethiyespor'da yeni teknik direktör konusunda ise Fethiyespor Kulübü transfer komitesinin çalışmaları devam ediyor. Yeni teknik heyetin birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fethiyespor Bandırmaspor'u Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement