'Fethullah' Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu - Son Dakika
Güncel

'Fethullah' Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

\'Fethullah\' Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

Fethullahçı terör örgütünün darbe teşebbüsü sonrası 26 yaşındaki Fethullah Üçüncü "Vicdanen beni rahatsız ediyor" diyerek isminin değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu.

18.07.2016 15:50  Güncelleme: 16:21

İzmit'te, 26 yaşındaki Fethullah Üçüncü, Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımamak için ismini değiştirmek amacıyla mahkemeye başvurdu. Fethullah Üçüncü, Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımaktan utandığını söyledi.

ARKADAŞLARI DALGA GEÇİYORMUŞ

İzmit'te çay ocağı işleten, evli 2 çocuk babası Fethullah Üçüncü, Kocaeli Adliyesi'ne gelerek Asliye Hukuk Mahkemesi'ne ismini değiştirmek için dilekçe verdi. Arkadaşlarının ismi nedeniyle kendisi ile dalga geçtiğini söyleyen Fethullah Üçüncü, isminin 'Halil Efe Üçüncü' olarak değiştirilmesini talep etti.

'Fethullah' Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

"VİCDANEN BENİ RAHATSIZ EDECEK"

Fethullah Üçüncü, Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımak istemediğini belirterek, "15 Temmuz günü Fethullahçı terör örgütünce ülkemizde kalkışılan darbe girişimi nedeniyle ülkemizi ele geçirmeye teşebbüs eden terörist başı ile aynı ismi taşımak istemiyorum. Bundan sonra aynı ismi taşımak vicdanen beni rahatsız edecek. Bu nedenle terör örgütü elebaşı olan Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımak istemediğimden dolayı ismimin 'Halil Efe Üçüncü' olarak değiştirilmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Fethullah' Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • polis Ali: Yurdum insanı.. helal olsun vallahi :)) 15 12 Yanıtla
  • m.çakır: zamanında herkes fethullahcı olmak için yarışıyordu.hatta hanımları,kız kardeşleri kocaları , kardeşleriyle övünüyorlardı. 21 5 Yanıtla
  • Veli: Yok canim adini recep tayyip diye degistir 5 5 Yanıtla
  • dhbff: Peki yarın bir teröristin adıda Halil efe olursa ismini yinemi değiştirecek acaba.... 6 0 Yanıtla
    .....: aynı şey mi, salak 3 2

Advertisement