Aracına çarpan kişiyi karıştırdı, scooterlı gence tokat attı! Cezası ağır oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aracına çarpan kişiyi karıştırdı, scooterlı gence tokat attı! Cezası ağır oldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İstanbul Ümraniye'de otomobiline ara sokaktan çıkan başka bir aracın çarpmasının ardından sürücü, kazaya scooter'lı bir gencin neden olduğunu sanarak gence tokat attı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, 25 yaşındaki sürücüyü yakalayarak 180 bin lira idari para cezası uyguladı. Sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, aracı da 60 gün trafikten men edildi. Hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana gelen olayda, bir otomobile ara sokaktan çıkan başka bir araç çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü, aracına çarpan kişinin o sırada scooter ile bekleyen genç olduğunu sandı.

Aracından inen sürücü, kazayla ilgisi bulunmayan scooter'lı gence yönelerek tokat attı. Yaşananların görüntülerinin paylaşılması üzerine polis ekipleri inceleme başlattı.

POLİS EKİPLERİ SÜRÜCÜYÜ YAKALADI

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntüler üzerinde yaptıkları incelemede scooter kullanıcısına saldıran kişinin İ.T. (25) olduğunu tespit etti. Sürücünün aracından inerek gence saldırdığı ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü belirlendi.  Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda İ.T. yakalandı.

180 BİN LİRA PARA CEZASI UYGULANDI

Yakalanan sürücüye, Karayolları Trafik Kanunu'nun "trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek" maddesi kapsamında 180 bin lira idari para cezası kesildi.

EHLİYETİNE EL KONULDU, ARACI TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

İ.T.'nin ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, aracı da 60 gün boyunca trafikten men edildi. Sürücü hakkında ayrıca "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan adli işlem başlatıldı.

Kaynak: AA
Okurların en beğendiği yorum

“Birde tazminat davası 100-150 de ordan yer.”

Tüm yorumlar (24)

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (24)

  • Kaan Korkmaz Kaan Korkmaz:
    Birde tazminat davası 100-150 de ordan yer. 36 0
    Alkurt Asena Alkurt Asena:
    Guzel haber.... 11 0
  • serkan ipek serkan ipek:
    iyi guzelde tokat yiyen genc ne aldi ? 26 2 Yanıtla
    izzet ulas izzet ulas:
    Dava etme hakkı saklı 20 0
  • S Yıl S Yıl:
    iyi olmuş ama ceza az olmuş, 20 1 Yanıtla
  • Serhat Turan Serhat Turan:
    kalp kırmak kabeyi yıkmaktan kötüdür 15 0
  • Mert MİR Mert MİR:
    Şer i kanun olsaydı o araç devlet tarafından satılır ve bedeli o tokat yiyen gence verilirdi. Ancak şuan bu olaydan tek fayda gören taraf devlet oldu. :) 10 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.