Fetih'in 7'nci Genel Kongresi'nde Meşal'in Mektubu Okundu - Ramallah - Son Dakika
Güncel

Fetih'in 7'nci Genel Kongresi'nde Meşal'in Mektubu Okundu - Ramallah

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Kongreye katılanlar ve konuşmacılar Hamas Milletvekili Ahmed el-Hac Ali'nin Halid Meşal'in mektubunu okuması Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, Filistin davasının yeniden canlanması için başta Fetih Hareketi olmak üzere bütün gruplarla ortaklığa hazır olduklarını bildirdi.

30.11.2016 13:02

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kongreye katılanlar ve konuşmacılar

Hamas Milletvekili Ahmed el- Hac Ali'nin Halid Meşal'in mektubunu okuması Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, Filistin davasının yeniden canlanması için başta Fetih Hareketi olmak üzere bütün gruplarla ortaklığa hazır olduklarını bildirdi.

Ramallah kentinde başlayan Fetih Hareketi'nin 7'nci Genel Kongresi'nde Hamas Milletvekili Ahmed el-Hac Ali tarafından okunan mektubunda Meşal, "Biz Hamas olarak sizinle (Fetih Hareketi) ve diğer bütün gruplarla halkımızın ve davamızın menfaatine, işgale karşı mücadelemizin lehine olacak her türlü ortaklığa hazırız." ifadesine yer verdi.

Meşal, mektubunda kongreden öncelikle Fetih Hareketi'nin iç birliğini güçlendirecek olumlu sonuçlar çıkmasının beklendiğini belirtti.

Fetih\'in 7\'nci Genel Kongresi\'nde Meşal\'in Mektubu Okundu - Ramallah
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetih'in 7'nci Genel Kongresi'nde Meşal'in Mektubu Okundu - Ramallah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement