Mardin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 askerden 4'ü tutuklandı.
Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 10 gün önce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevli 2 kurmay albay, bir yüzbaşı ve 2 astsubay ile bir uzman çavuşun emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan 4 asker tutuklandı.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?