Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterirken şehit olanlar için mevlit okutuldu.

28.07.2016 22:04

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterirken şehit olanlar için mevlit okutuldu.

İlçe Müftülüğünce Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinlikte konuşan İlçe Müftüsü Özdemir, FETÖ'nün yıllarca dini istismar ettiğini kaydetti.

Özdemir, bir makama ulaşmak adına dinin araç haline getirildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Maalesef bu toprakları fetheden ve Müslümanlaştıran Anadolu insanı bu din istismarını büyük ölçüde fark edemedikleri için tuzağına düştüler. 15 temmuz akşamı bu milleti öldürmeyi hedeflediler. Acımadan bu sokaklarda kendi iradesine sahip çıkmak isteyen insanlara kurşun sıktılar, tankın önüne geçmek isteyen insanı ezmek istediler. Milletin kendi iradesini ortaya koyduğu Meclisi havadan bombalamaya çalıştılar. Birinci Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı'nda bile bombalanmayan Meclis bizzat Türkiye'deki bu insanların elleriyle bombalandı. Bu apaçık din istismarının sonucuydu. Millet iradesi adına nöbet çalışan insanlarız. millet iradesi tam anlamıyla tahakkuk edip bu sokaklar artık terk edilebilir denildiği ana kadar hepimiz bir millet olarak meydanlarda olacak ve kendi irademize sonuna kadar sahip çıktığımızı Silvan'dan Anadolu'nun her yerine göstereceğiz."

Etkinlik, okunan Kur'an-ı Kerim, mevlit ve yapılan dua ile son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement