Firari 6 Hükümlüden İkisi Yakalandı, Biri Pişman Olup Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Firari 6 Hükümlüden İkisi Yakalandı, Biri Pişman Olup Teslim Oldu

Firari 6 Hükümlüden İkisi Yakalandı, Biri Pişman Olup Teslim Oldu

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar eden hükümlerin isimleri belli oldu.

15.01.2014 17:01

İnfaz koruma memurunu darp edip ağır yaraladıktan sonra firar eden hükümlülerden R.B.'nin Antakya merkezdeki evinde, İ.T.'nin ise Büyükkaraçay mevkisinde yapılan yol kontrolünde yakalandığı öğrenildi. Bu arada firarilerden İ.Ü.'nün ise kaçtıktan sonra pişman olarak teslim olduğu öğrenildi.Adi suçlardan hükümlü F.K., E.K. ve K.A.'nın yakalanabilmesi için güvenlik güçleri arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, hükümlülerin kaçarken darp edip yaraladığı infaz koruma memuru Fayat Toy'un Antakya Devlet Hastanesi'ndeki yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ADEM KARAGÖZ

HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Firari 6 Hükümlüden İkisi Yakalandı, Biri Pişman Olup Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement