Fırına Kürekle Ekmek Hamuru Atmak Tarih Oluyor - Son Dakika
Güncel

Fırına Kürekle Ekmek Hamuru Atmak Tarih Oluyor

Fırına Kürekle Ekmek Hamuru Atmak Tarih Oluyor

Keşan Belediyesi Halk Ekmek Fırını modern bir sisteme kavuştu.

04.12.2012 16:46

4 Aralık 2012 Salı günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş, Cemil Kılavuz, Halk Ekmek Şirketi Sorumlusu Belediye Meclis Üyesi İlhan Boz, Belediye Meclis Üyeleri, Ercan Ersoylu, Alemdar Özbay, İsmail Özkan,Nurettin Soysal, Zeynep Gürel, Necati Görür, Halk Ekmek Fırını'nı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında bilgi veren Fırın İşletmecisi Necmettin Baygül, yeni fırın sistemi hakkında basına bilgi vererek, yenilenen teknoloji ile saatte 1.500 ekmek üretilebileceğini ve maliyetinin 350 bin TL olduğunu belirterek "Bölgemizde bu tür fırın ilk defa hayata geçti. İlklere imza atılması başkanımın görev süresinde oldu. Başkanım hep ilklere imza attı. Bu otomatik fırınımız sayesinde akşam 17.00-17.30 a kadar sıcak ekmek üretme şansımız da oluyor.Sayesinde ondan aldığımız şevkle biz de ilklere imza atmaya başladık.

Benim özellikle vurgulamak istediğim yerel yönetimle özel sektörün böyle bir başarıya imza atmadır. Bu da sayın başkanımın ve meclis üyelerimin sayesinde olmuştur. İyi bir hizmet olmuştur. Amacımız hiçbir kimseyle rekabet yapmak değil. Önemli olan halka en kaliteli ve en standartlar ölçüsünde ekmek üretmek.Artık eski fırıncılık sektöre yavaş yavaş sona eriyor. Başkanımın geçen gün bir telefirik hayali vardı benim de 27 yıllık meslek hayatımda böyle bir fırına kavuşmayı hayal edİyorduk. Başkanımız ve meclis üyelerimizin sayesinde bu hayale kavuştuk. Tarih hayallerle yaşayanları değil hayallerin gerçeklerini yazıyor" dedi.

Özcan'da yeni sistemin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Fırından çıkan ilk ekmekle konuklara ekmek arası peynir – kaşar ve çay ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fırına Kürekle Ekmek Hamuru Atmak Tarih Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement