Fırtınaya Yakalanan Balıkçılar Uzun Suren Arama Sonucu Sağ Olarak Bulundu - Son Dakika
Güncel

Fırtınaya Yakalanan Balıkçılar Uzun Suren Arama Sonucu Sağ Olarak Bulundu

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Erikli Köyü sahilinde balık tutmak için kayıkla denize açılan ve çıkan fırtına nedeniyle kaybolan 3 kişi sahil güvenlik ekiplerince sağ olarak bulundu.

06.08.2015 01:48

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Erikli Köyü sahilinde balık tutmak için kayıkla denize açılan ve çıkan fırtına nedeniyle kaybolan 3 kişi sahil güvenlik ekiplerince sağ olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Erikli sahilinden akşam saatlerinde Muzaffer Yöndem, Mustafa Kepoğlu ve Adil Parlaksu balık tutmak için 4.5 metrelik fiber kayıkla Yalı Caddesi üzerinde bulunan Eski Vali Konağı mevkiinden denize açıldı.

FIRTINAYA YAKALANDILAR

Üç arkadaş bir süre sonra çıkan şiddetli fırtınaya yakalandı. Diğer tekneler fırtına sonrası kıyıya dönerken Yöndem, Kepoğlu ve Parlaksu'nun bulunduğu tekneden haber alınamadı. Bunun üzerine aileler durumu Erikli Jandarma Karakol Komutanlığı ile Enez Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi.

MOTORLARI ARIZALANDI

Yaklaşık 4 saat süren arama sonucunda kayıp olan 3 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Yayla Sahili açıklarında bulundu. 3 kişinin çıkan fırtına sonrası teknesinin motorunun bozulduğu öğrenildi. Sahil Güvenlik ekiplerince kıyıya çıkarılan 3 kişi sağlık ekiplerince tedavi altına alındı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırtınaya Yakalanan Balıkçılar Uzun Suren Arama Sonucu Sağ Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement