FLO'dan Mezuniyet Şıklığı - Son Dakika
Güncel

FLO'dan Mezuniyet Şıklığı

FLO\'dan Mezuniyet Şıklığı

FLO'nun yeni sezon bilekten bağlı modelleri, kıyafetinize son derece şık bir görünüm verirken tercih edene özgüven ve gözalıcılık katıyor.

14.05.2013 15:43

Mezuniyet partileri yaklaşıyor. Partiye katılacak olanları, tatlı bir telaş aldı bile... Kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO'nun; iddialı, çekici ve bir o kadar da rahat ayakkabı seçenekleri, mezuniyet elbisenizi tamamlayacak. FLO'da karizmatik kavalyeler için ise trendy ve genç giyim tarzına uygun birçok model sunuyor.

Okul hayatını noktalarken, yılların yorgunluğunu atıp hep beraber eğlencenin tadının çıkarıldığı mezuniyet geceleri, hayat boyu unutulmaz. FLO, yıllar geçse de akıllardan silinmeyecek, en özel anların paylaşıldığı sıra arkadaşlarına bakımlı, güzel ve şık görünmek isteyen genç kızlar ve erkekler için en özel ayakkabı modellerini vitrinlerine taşıyor.

Mezuniyet gecesi için elbiselerinize uyacak birbirinden renkli alternatifler sunan FLO'nun yeni sezon bilekten bağlı modelleri, kıyafetinize son derece şık bir görünüm verirken tercih edene özgüven ve gözalıcılık katıyor. FLO'nun çarpıcı renkleri bir arada kullandığı modeller, canlı renklerden korkmayan genç kızlar için...

Klasik renklerin yanı sıra yılın trendlerine uygun cıvıl cıvıl renkleri ile FLO'da rengarenk tasarımlar göz kamaştırıyor. Gökkuşağının tüm tonlarından izler taşıyan sarı, kırmızı, turuncu, mavi, krem ve mor renklerin hâkim olduğu koleksiyondaki ayakkabılar, pırıltılı taş ve boncuk gibi romantik detaylar ile zenginleştirilerek genç kızların beğenisine sunuluyor. İnce topukların yanı sıra gecenin kurtarıcısı yüksek platformlar da sıra dışı detaylarla bambaşka formlarda farklı seçimler olarak karşımıza çıkıyor. Hem şık olmak hem de tüm gece dans etmek istiyorsanız ön tarafı platformlu bir ayakkabı modeli ile gecenin keyfini çıkartabilirsiniz. Babetler ise en çılgın tasarımları ile FLO mağazalarında bu özel gece için genç kızları bekliyor. Çiçek ve puantiye desenleri, simli ve taşlı çizgiler, renkli babetler, dans tutkunu genç bayanlar için çeşit çeşit seçenekler oluşturuyor.

Mezuniyet gecesinde şıklık yarışı sadece bayanlar arasında yaşanmıyor. Erkekler de bu çok özel gecede karizmatik, şık ve modern olabilmek için özen gösteriyor. FLO'nun erkek koleksiyonundaki klasik, sportif, modern ve her zevke uygun şık modeller içerisinde erkekler de seçim yapmakta zorlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FLO'dan Mezuniyet Şıklığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement