FMV Işık Ortaokulu Öğrencileri The Marches School'daydı - Son Dakika
Güncel

FMV Işık Ortaokulu Öğrencileri The Marches School'daydı

FMV Işık Ortaokulu'ndan 15 öğrenci ve 2 öğretmen, "school partnership" çalışması dahilinde The Marches School'u ziyaret etti.

02.10.2013 20:10

FMV Işık Ortaokulu'ndan 15 öğrenci ve 2 öğretmen, 22-29 Eylül 2013 tarihleri arasında "school partnership" çalışması dahilinde İngiltere'nin Shropshire şehrinde bulunan The Marches School'u ziyaret etti.

Dört yıldır Anne Frank Schule ile yürütülen okul ortaklığı çalışmasına bu sene The Marches School eklendi. Öğrencilerimiz bir hafta boyunca okullar tarafından eşleştirildikleri öğrencilerin evlerinde misafir edildiler ve birlikte okula gittiler. Hafta boyunca okuldaki derslere ve etkinliklere katıldılar. 26 Eylül 2013 tarihinde bütün Avrupa ülkelerinde kutlanan Avrupa Dil Günü çalıştaylarına iştirak eden FMV Işık Ortaokulu öğrencileri, aynı zamanda BBC Radyosu'na yürütülen okul ortaklığı çalışması ile ilgili bir röportaj verdi.

The Marches School öğrenci ve öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında okulumuzda bulunacak, okul ve aile kültürümüzü yakından tanıyacak ve aynı zamanda Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği "çocuk bayramı"nı uluslararası boyutta öğrencilerimizle birlikte kutlayacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel FMV Işık Ortaokulu Öğrencileri The Marches School'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement