Fotoğraf Dernekleri Soma İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Dernekleri Soma İçin Bir Araya Geldi

Fotoğraf Dernekleri Soma İçin Bir Araya Geldi

Büyükçekmece Belediyesi ile BÜFOD tarafından organize edilen "Türkiye Fotoğraf Dernekleri Buluşması" 47 fotoğraf derneğinin katılımı ile gerçekleşti.

23.09.2014 11:40  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) tarafından organize edilen "Türkiye Fotoğraf Dernekleri Buluşması" ülkenin dört bir yanından 47 fotoğraf derneğinin katılımı ile gerçekleşti. Sergiden elde edilecek gelirin Somalı çocukların eğimi için kullanılacağı belirtildi.

Türkiye'deki 47 fotoğraf derneği, "2'nci Büyükçekmece Türkiye Fotoğraf Dernekleri Karma Sergisi"nde buluştu. Fotoğrafçılar önce 'Ekonomi'nin Kültür ve Fotoğraf Sanatına Etkileri' isimli panelde bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı panel sonrası Büyükçekmece Kültür Park'taki tarihi Kervansaray'da sergi gerçekleşti. Sergide 600'ün üzerinde fotoğraf yer aldı. Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar 47 fotoğraf derneğinin katıldığı karma sergide elde edilecek gelirin Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 madencinin çocuklarının eğitimi için kullanılacağı belirtildi.

"FOTOĞRAFÇILAR İLK DEFA BİR ARAYA GELDİ"

Yüzlerce fotoğraf sanatçısının böyle bir organizasyonla ilk defa bir araya geldiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Fotoğraf sanatına gönül vermiş dostlarımızı aynı çatı altında bir araya getirerek tanışmalarını, kaynaşmalarını, fotoğraf sanatı üzerinde tartışmalarını ve ortak projeler üretmelerini hedefledik. Davetimizi kabul ederek sergiye katılan tüm fotoğraf derneklerine ve fotoğrafa dostlarına hoş geldiniz diyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum" dedi.

20 Eylül'de kapılarını sanatseverlere açan 'Büyükçekmece Türkiye Fotoğraf Dernekleri Karma Sergisi' 30 Eylül'e kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fotoğraf Dernekleri Soma İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement