İstanbul-dha
yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun on birinci etabı olan Carcassone yerel idaresi ile Montpellier kenti arasındaki 162,5
kilometrelik parkuru, Tinkoff takımının Slovak bisikletçisi Peter Sagan 3 saat 26 dakika 23 saniyelik derecesiyle kazandı. Bu sonuçların ardından 26 yaşındaki Sagan, Le Tour de France'ta bu sezonki ikinci toplamda altıncı etap galibiyetini elde etti.
On birinci etapta, Sky takımından Büyük Britanyalı bisikletçi Christopher Froome ikinci, Tinkoff takımından Polonyalı Maciej Bodnar ise üçüncü sırada yer aldı.
Genel klasmanda liderliğini sürdüren Christopher Froome, yarınki etapta sarı mayoyu taşımaya devam edecek.
Turun on ikinci etabı, Montpellier kenti ile Mont Ventoux yerel idaresi arasındaki 184 kilometrelik dağlık parkurda yarın koşulacak.
Son Dakika › Güncel › Fransa Bisiklet Turun'un On Birinci Etabını, Tinkoff Takımından Slovak Bisikletçi Peter Sagan... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.