Fransa'da Müslüman genç, yangın çıkan binada mahsur kalan 17 kişiyi kurtardı - Son Dakika
Güncel

Fransa'da Müslüman genç, yangın çıkan binada mahsur kalan 17 kişiyi kurtardı

Fransa\'da Müslüman genç, yangın çıkan binada mahsur kalan 17 kişiyi kurtardı

Fransa'da İzzeddin Hamdi adındaki Müslüman genç, yangın çıkan bir binada mahsur kalan biri bebek 17 kişiyi kurtardı. Alevlere aldırmadan binaya girerek mahsur kalanları çıkaran Hamdi, büyük takdir topladı. Twitter kullanıcıları, Hamdi'ye onur nişanı verilmesi gerektiğini belirtti.

29.07.2023 15:37

Fransa'da, İzzeddin Hamdi adındaki Müslüman gencin, yangın çıkan binada mahsur kalan biri bebek 17 kişiyi kurtarması gündem oldu.

France Bleu'nün haberine göre, dün Romans-sur-Isere kentinde iki katlı bir binanın üst katında yangın çıktı.

Yangında binada mahsur kalan biri bebek 17 kişi, bina civarında fırıncılık yapan İzzeddin Hamdi tarafından kurtarıldı.

Alevlere rağmen pencereye yanaştırdığı merdivenle içeri girerek mahsur kalanları çıkaran Müslüman genç, çevredekilerden ve sosyal medya paylaşımcılarından büyük takdir topladı.

Twitter kullanıcıları, Hamdi'ye gösterdiği kahramanlıktan dolayı onur nişanı verilmesi gerektiğine ilişkin çok sayıda paylaşımda bulundu.

İtfaiyecilerden önce davrandı

Müslüman gencin, alevlere aldırmayarak binadan gelen çığlıklara sessiz kalmadığı ve canını hiçe sayarak kurtarma işine giriştiği belirtiliyor.

İtfaiyecilerden Baptiste Devis, olay yerine geldiklerinde 5 ila 6 metre yüksekliğinde alevlerle karşılaştıklarını ve alevlerin her yeri sardığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fransa'da Müslüman genç, yangın çıkan binada mahsur kalan 17 kişiyi kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement