Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası İçin Olağanüstü Toplandı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası İçin Olağanüstü Toplandı

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası İçin Olağanüstü Toplandı

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası için olağanüstü toplandı Başkan Dursun Özbek öncelikle dün gece Paris'te gerçekleşen elem verici terör saldırısını kınadı ve camia olarak terörü lanetlediklerini dile getirdi.

14.11.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası için olağanüstü toplandı

Başkan Dursun Özbek öncelikle dün gece Paris'te gerçekleşen elem verici terör saldırısını kınadı ve camia olarak terörü lanetlediklerini dile getirdi.

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA

Kuruçeşme'deki adanın kullanımı için yönetimin istediği yetki kongresi Türk Telekom Arena Stadı'nda kongre salonunda başladı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Dursun Özbek öncelikle dün gece Paris'te gerçekleşen elem verici terör saldırısını kınadı ve camia olarak terörü lanetlediklerini dile getirdi.

Ada genel kurul kongresini yönetmek için yapılan seçimde Avukat Metin Ünlü genel kurul divan başkanlığına seçildi.

Ardından söz alan eski yönetici Sedat Doğan oturumun kapalı olarak yapılmasını ve bu konunun Galatasaray'ın özel meselesi olduğunu öne sürerek, kongrenin medyaya kapatılmasını ve basın mensuplarının salondan çıkarılmasına ilişkin bir önerge verdi. Bunun üzerine söz alan Hayri Koza ise Galatasaray'ın ülkeye demokrasiye yerleştiren kurumların başında geldiğini hatırlattı ve oturumun medyaya açık olmasının gerektiğini belirtip önerge aleyhinde bir konuşma yapıldı. Yapılan oylamada önerge reddedildi ve Galatasaray Adası için yapılan yetki genel kurulun tüm medyaya açık yapılması kararlaştırıldı.

Başkan Dursun Özbek genel kurulu neden yaptıklarını açıklayan konuşmasında ise şunları söyledi. "Galatasaray Adası dünyada emsali olmayan bizim için çok önemli bir değer. Bunun için ada hakkında kararı yönetim olarak değil, siz değerli üyelerimizin görüşü sonrasında almayı uygun buldum. Karar ne çıkarsa çıksın adada tadilat yapılacak ve bu görünümünün dışına çıkacak. Her koşulda mevcut kiracı hukuk yolu doğrultusunda tahliye edilecektir. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası İçin Olağanüstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement