Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Büyük Bir Takım Ruhu Gösterdik - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Büyük Bir Takım Ruhu Gösterdik

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Büyük Bir Takım Ruhu Gösterdik

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Büyük bir takım ruhu gösterdikİhtiyacımız olan pozisyonlar orta saha ve forvetGalatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Young Boys maçı sonrası yaptığı açıklamada, takım olduklarını ve ortaya çok güzel bir ruh koyduklarını söyledi.

19.07.2016 23:42

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Büyük bir takım ruhu gösterdik

İhtiyacımız olan pozisyonlar orta saha ve forvet

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Young Boys maçı sonrası yaptığı açıklamada, takım olduklarını ve ortaya çok güzel bir ruh koyduklarını söyledi.

2016 Uhren Kupası ikinci maçında Young Boys ile 1-1 berabere kalarak kupanın sahibi olan Galatasaray'da maç sonrası açıklamalarda bulunan Jan Olde Riekerink, Bugün baktığımızda büyük bir takım ruhu gösterdik. Çok önemli adımlar attık. Tabii ki bir takım kuruyoruz, her şey bitmiş değil. Young Boys biliyorsunuz ligine kısa zaman sonra başlayacak ama bize bakıldığında 2,5 hafta önce açtık sezonu. Daha aramıza katılacak milli oyuncularımız var. Kupa kazanmak her zaman zevklidir. Bütün samimiyetimle, takımımla, hocalarımla, çalışanlarımla gurur duyuyorum. Zor bir hafta geçirdik ülke olarak. Takım olarak birbirimize destek verdik ve takım olduk. Çok güzel bir ruh koyduk ortaya. Buna camiamızın ve ülkemizin ihtiyacı vardı diye konuştu.

İlerleyen günlerde takıma oyuncular katılacağını belirten Riekerink, İhtiyacımız olan pozisyonlar orta saha ve forvet. Bu zamana kadar iyi performans gösteren arkadaşlarımızda oldu. İkinci kampımızda yeni isimler de katılacaktır aramıza. Biz en iyi şekilde yönetimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman ilk istediğiniz oyuncuyu almanız kolay olmuyor. Mutlaka ilerleyen günlerde aramıza katılan oyuncular olacaktır ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Büyük Bir Takım Ruhu Gösterdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement