Galiçya Şehitlerine Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Galiçya Şehitlerine Bayram Ziyareti

Galiçya Şehitlerine Bayram Ziyareti

Ziyarete katılan Macaristan Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Alaettin Altemür, büyükelçilik çalışanları ile Macaristan'daki sivil toplum örgütlerinin üyeleri, şehitlikte yatan 480 Türk askeri için Kuran okudu.

06.07.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete katılan Macaristan Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Alaettin Altemür, büyükelçilik çalışanları ile Macaristan'daki sivil toplum örgütlerinin üyeleri, şehitlikte yatan 480 Türk askeri için Kuran okudu. Kuran'ın ardın tekbir getirerek dua eden Macaristanlı Türkler, anıt önünde fotoğraf çektirdi.

GÖREVİMİZİ YAPTIK

Macaristan Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Alaettin Altemür, "Burada bir Türk şehitliği var. Galiçya cephesinde bizim için savaşırken, can veren büyüklerimiz var. Bugün Macaristan'da yaşayan vatandaşlarımızla birlikte onları ziyaret ederek görevimizi yerine getirdik. Bundan dolayı çok mutluyuz, Allah ruhlarını şad etsin" dedi.

Macaristan Türk-İslam Kültür Derneği yöneticisi Mustafa Taşdemir, "Önümüzdeki yıl da sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara kavuşma dileğiyle tüm Müslümanların, tüm kardeşlerimizin, bütün İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Galiçya Şehitlerine Bayram Ziyareti - Son Dakika


Advertisement