Garsonun Organları 4 Kişiye Hayat Olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Garsonun Organları 4 Kişiye Hayat Olacak

Garsonun Organları 4 Kişiye Hayat Olacak
10.05.2013 12:02

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki Abdulkadir İpekoğlu, ailesi tarafından bağışlanan organlarıyla 4 kişiye hayat verecek.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki Abdulkadir İpekoğlu, ailesi tarafından bağışlanan organlarıyla 4 kişiye hayat verecek.

Alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Abdulkadir İpekoğlu, 7 Mayıs'ta öğle saatlerinde

Adana Caddesi Demirkapı mevkiinde bir anda yere yığıldı. Düşme sırasında başını beton zemine çarpan İpekoğlu, olay yerine gelen ambulansla 70'inci Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kafasına aldığı darbe sonucu tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 2 çocuk babası Abdulkadir İpekoğlu'nun organları ailesi tarafından bağışlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından yönlendiren uzman ekiplerin çalışması sonucu İpekoğlu'nun kalbi ve karaciğeri, Antalya'ya, sol böbreği Gaziantep'e ve sağ böbreği de Bursa'ya gönderildi.

Organları ile 4 kişiye hayat verecek olan Abdulkadir İpekoğlu'nun, kolundaki rahatsızlık nedeniyle malulen emeklilik için dilekçe verdiği öğrenildi. - Mersin/ Tarsus

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Garsonun Organları 4 Kişiye Hayat Olacak - Son Dakika


Advertisement