Gazeteci Erdoğmuş, mezarı başında anıldı - - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Erdoğmuş, mezarı başında anıldı -

Gazeteci Erdoğmuş, mezarı başında anıldı -

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden gazeteci Burak Erdoğmuş, mezarı başında anıldı.

30.06.2014 15:54

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden gazeteci Burak Erdoğmuş, mezarı başında anıldı.

Garipler Mezarlığı'ndaki anma programına, Eroğmuş'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve gazeteciler katıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz'ün okuduğu duanın ardından Erdoğmuş'un mezarına karanfil bırakıldı.

Kaymakam Gül, Anadolu Ajansı Şarkışla muhabiri Kemal Erdoğmuş'un oğlu Burak Erdoğmuş'u şahsen tanımadığını ancak Şarkışla halkından hakkında hep iyi şeyler duyduğunu belirterek, "Şarkışla'nın kendisinin iyiliklerle güzelliklerle andığına şahit olduk. Allah rahmet eylesin, ailesinin başı sağolsun. Allah sabır versin, acı bir olay. Genç yaşta hiç beklenmedik bir anda aramızdan ayrıldı, mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Belediye başkanı Oğuz ise Erdoğmuş'u çocukluğundan beri tanıdığını ve örnek bir genç olduğunu ifade ederek, "Burak kardeşimin çocukluğunu biliyorum, kendisi iyi bir çocuk, aynı zamanda iyi bir gençti. Çocukluğu da gençliği de bütün çocuklara ve bütün gençlere örnek olacak nitelikteydi. Acı olan genç yaşta ölmesi" dedi.

Eski belediye başkanlarından Hacı Ömer Coşar da "Belediyeye geldiğimizde ilk rahmetli Burak kardeşimizi gördük. Ne zaman nereye gitsek yanı başımızda bitiyor, hem iyi yönlerimizi çekiyor hem de böyle falsolu yönlerimizi çekmekten geri kalmıyordu" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteci Erdoğmuş, mezarı başında anıldı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement