Gazi Üsteğmene Düğününde Devlet Babalık Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gazi Üsteğmene Düğününde Devlet Babalık Yaptı

2012 yılında Şırnak'ta mayın patlaması sonucu gazi olan Üsteğmen Mehmet Güler Aydın, Gülser Güler ile dünya evine girdi. Gaziyi mutlu gününde devlet yalnız bırakmadı.

01.12.2014 08:20  Güncelleme: 11:26

Aydın'da gerçekleştirilen bir gazinin düğününde devlet babalık yaptı.

2012 yılında Şırnak kırsalında mayın patlaması sonucu gazi olan Üsteğmen Mehmet Güler Aydın'ın Köşk ilçesinde yaşayan Gülser Güler ile dünya evine girdi. Gaziye mutlu gününde Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Jandarma bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya babalık ederken askerler de Gazi Üsteğmen Mehmet Güler'i yalnız bırakmadı.

2012'DE MAYIN PATLAMASI SONUCU GAZİ OLDU

Aydın'da 1986 yılında doğan ve 2001 yılında Yedieylül İlköğretim Okulu'ndan mezun olduktan sonra Maltepe Askeri Lisesi'ne kazanıp buradan 2005 yılında mezun olan Mehmet Güler 2009 yılında Kara Harp Okulu'nu bitirerek çok sevdiği askerlik vazifesine başladı. 2012 yılında Şırnak Çakırsöğüt Özel Taburu'nda tim komutanı olarak görev yaparken mayın patlaması sonucu gazi olan Üsteğmen Mehmet Güler'i mutlu gününde Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Jandarma Bölge Komutanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay C. Hakan Öztürk, Jandarma Filo Komutanı J. Pilot Albay Harun Ünlü, Aydın 1. Jandarma Tabur Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Fatih Çırağ ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydın Muğla yolu üzerinde gerçekleştirilen düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Vali Erol Ayyıldız genç çifte mutluluk diledi.

Gazi Üsteğmene Düğününde Devlet Babalık Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazi Üsteğmene Düğününde Devlet Babalık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakan Aydın : Helal olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement