Gaziantep'te Bursaspor Gecesi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Bursaspor Gecesi

Gaziantep\'te Bursaspor Gecesi

Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında, Bursaspor bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

22.02.2013 09:39

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, Bursaspor bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Bursaspor yönetim kurulu üyeleri ve maç için gelen davetliler Gaziantep'te düzenlenen gecede doyasıya eğlendi.

Bir restoran da gerçekleşen geceye, yeşil beyazlı yönetim ve maç için Gaziantep'e gelen özel davetliler katıldı. Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Genel Sekreter İlhan Uslu, Basın Sözcüsü Selçuk Eren ve diğer yöneticiler ile davetliler, Gaziantep'in yerel şarkıcılarının seslendirdiği türküler eşliğinde oynayarak eğlendi. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise, piste çıkarak yöresel türküler ve uzun havalar eşliğinde oynadı.

DAVULLU ZURNALI EĞLENCE

Yaklaşık 80 kişinin katıldığı gecede Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat şov yaptı. Danslarıyla ilgi çeken Kamat, Gaziantepspor'u yendikten sonrada eğlencenin devam edeceğini belirtti. Erkan Kamat dışında genel sekreter İlhan Uslu ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren ile birlikte diğer yöneticiler de eğlenceye katıldı. Davul zurna eşliğindeki eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Bursaspor Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement