Gaziantep'te Fetö'ye 9 Tutuklama (2) - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Fetö'ye 9 Tutuklama (2)

Gaziantep\'te Fetö\'ye 9 Tutuklama (2)

Zirve ÜNİVERSİTESİ'NE İSMİNİ FETHULLAH GÜLEN VERMİŞGaziantep'te sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Zirve Üniversitesi ve kuruluşunu sağlayan İpek Vakfı'nın mütevelli heyet üyelerinin tutuklanmasına ilişkin Gaziantep Valiliği de açıklama yaptı.

09.08.2016 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirve ÜNİVERSİTESİ'NE İSMİNİ FETHULLAH GÜLEN VERMİŞ

Gaziantep'te sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Zirve Üniversitesi ve kuruluşunu sağlayan İpek Vakfı'nın mütevelli heyet üyelerinin tutuklanmasına ilişkin Gaziantep Valiliği de açıklama yaptı. Açıklamada, daha önce de 3 kişinin aynı soruşturma kapsamında tutuklandığı ve halen konuyla ilgili Emre Nakıboğlu, Mehmet Galip Hasırcı, Şahin Dağcı ve İsrafil Çalışkan'ın sorgulamalarının sürdüğü kaydedildi.

Firari olduğu saptanan bazı şüpheliler hakkında adli makamlarca yakalama kararı çıkarıldığı belirtilen açıklamada, "Ayrıca Zirve Üniversitesi adının Pensilvanya'da bulunan terör örgütü lideri Fethullah Gülen tarafından verildiği soruşturma kapsamında tespit edilmiştir. Şüphelilerle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmektedir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Fetö'ye 9 Tutuklama (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement